Adından da anlaşılacağı üzere butik pastalar, kişiye özel istek ve talep arzusuyla oluşturulmuş pastalara verilen genel bir isimdir. Kişinin pastadan beklentilerini ve pastayı tercih etme sebepleriyle birlikte, usta ellerde yoğurulmak üzere bir araya getiren butik pastalar son zamanların en yeni pastacılık trendlerinden. Butik pasta denildiğinde yalnızca pastanın büyüklüğü veya şekli gibi değişkenleri düşünmek doğru değildir. Hamurundan, kremasına; çikolatasından pastada kullanılacak meyvelerin seçimine kadar pasta şeflerinin de fikirlerini alarak pastalarınızı kişiselleştirebilir, kusursuz bir lezzet için butik pasta siparişlerinizi hemen oluşturabilirsiniz.

Şeker Hamurlu Pasta Butik Pasta mıdır?

Toplum genelinde böyle bir algı oluşmuşsa da butik pastalar şeker hamurlu pastalardır çıkarımı doğru değil. İçi dışı ve şekliyle her şeyine sizin kara verebileceğiniz, dolayısıyla şeker hamuru veya başka bir malzemeyi tercih edip etmeme özgürlüğüne sahip olduğunuz pasta çeşitlerine butik pastalar denir. Butik pasta siparişi verirken pastanızda kullanılmasını istemediğiniz tüm malzemeleri şefinizden çıkarmasını isteyebilir veya alternatif doğal malzemeler tercih etmesini önerebilirsiniz.

Butik Pasta Siparişi Vermek: İstanbul

Gerçek çikolata parçalarının, sütün, kremanın ve meyvelerin tadına varmak; daha önce deneyimlemediğiniz lezzetiyle bir an önce pastanın sınırları aşmak için sabırsızlananlardansanız sizleri şöyle alalım, çünkü yalnız değilsiniz. Butik pasta siparişi vermek göründüğü veya anlatıldığı kadar zor değildir. Usta şeflerin parmakları ucunda onlarca çeşit malzeme ve sınırsız lezzet dünyasına hazır mısınız? Pastanızda olmasını istediğiniz malzemeleri seçin, istemediklerinizi eleyin. İşte butik pasta siparişi vermek bu kadar basit! Tercih ettiğiniz şekil ve ağırlık ölçülerini de şefimizle paylaştınız mı, gelsin lezzet deryası!

Butik Pasta Nasıl Yapılır?

Butik pastalar, seri üretim bantları gibi işlem görmeyen, her bir pasta malzemesinin pür dikkat pastaya katıldığı emek dolu bir serüvendir. Web sitemiz üzerinden oluşturacağını online butik pasta gönderileriniz için bu özen ve dikkat süreçlerini kusursuzca işliyor, emekle yoğrulmuş özel butik pastalar üretiyoruz. Sizde sevdiklerinize butik pasta göndermek veya indirimli butik pasta siparişi vermek için en uygun fiyatlı butik pasta çeşitlerimize göz atabilir, dilediğiniz güzellikteki pastayı kendi zevkinize göre kusursuzca şekillendirebilirsiniz.

En güzel butik pasta modellerini görmek ve sipariş vermek için tıklayın.