KVKK Bilgilendirmesi | Pastane Sepeti

KVKK Bilgilendirmesi

İşbu bilgilendirme 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi gereği yapılmaktadır.

Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. müşteri bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmamasına için gerekli tedbirleri almayı taahhüt eder. Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. çalışanları, görevlerini yerine getirirken elde ettikleri bilgilerin gizliliğini korumayı ve söz konusu bilgileri sadece mevzuat kapsamında kullanmayı taahhüt etmektedirler.

KVKK uyarınca Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. tarafından müşterilerimizin verileri Veri Sorumlusu sıfatıyla işlenmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. , Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Kişisel verilerinizin Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. tarafından işlenmesi ile ilgili olarak; KVKK’nın 11. maddesi uyarınca; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilerinizin işlenmiş olması halinde buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacı ve buna uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme, kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme veya silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.

Kişisel verilerle ilgili her türlü sorunuz için Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ. veri güvenliği sorumlu yetkili birimiyle iletişime geçiniz.

Şirket Veri Güvenliği Sorumlu Yetkili Birimi: info@pastanesepeti.com

Pastane Sepeti
Genellikle 10 dakika içerisinde yanıt verir.

Pastane Sepeti Gıda ve Elektronik TİC. LTD. ŞTİ.
Merhaba, 🍰
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
04:07
×
Whatsapp